Voor het seizoen 2017/2018 waren 7 teams aangemeld voor de competitie. 2 teams speelden in de C1-klasse. 1 team speelde in de C2-klasse. In de C3-klasse namen 2 teams deel en 2 teams speelden in de C4-klasse. Afgelopen seizoen hebben we helaas geen team afgevaardigd in de driebanden-competitie.

In de C1-klasse werd succes behaald door beide ingeschreven teams. Nova 2 werd met grote overmacht kampioen en Nova 1 legde beslag op de 2e plaats waardoor beide teams zich wisten te plaatsen voor de gewestelijke tussenronde. Helaas wisten beide teams zich niet te plaatsen voor de gewestelijke finales, maar desalniettemin kunnen we spreken van een geweldig resultaat. Een bijzondere prestatie werd geleverd door Rene ter Braak die het gehele seizoen ongeslagen bleef. Dat mag met recht uniek genoemd worden.

Nova 3 speelde in de C2-klasse en eindigde halverwege de ranglijst op plaats 6

Nova 4 speelde in de C3-klasse, poule B en eindigde op een degelijke 4e plaats, slechts 11 wedstrijdpunten achter de poulewinnaar.

Nova 5 speelde in de C3-klasse, poule C en eindigde in het linkerrijtje op plaats 6.

Nova 6 speelde in de C4-klasse, poule B en werd daar poulewinnaar. Op de kampioenendag gehouden op 28 April legde dit team beslag op het kampioenschap in de C4-klasse. Bij de gewestelijke tussenronde, gehouden op 12 mei, herhaalde Nova 6 dit kunstje waardoor het op 26 mei mocht spelen in de gewestelijke finale. Daar werd ook succes behaald hetgeen betekende dat Nova 6 mocht uitkomen op het NK. Daar behaalde het team de gedeelde 5e plek. Proficiat!

Nova 7 werd poulewinnaar in de C4-klasse, poule A. Omdat het op de kampioenendag de tweede plek wist te halen achter Nova 6, mocht ook dit team uitkomen in de gewestelijke tussenronde. Helaas kwam het daar enkele punten te kort om zich te plaatsen voor de gewestelijke finale. Toch ook een prima prestatie.

Hieronder enkele foto's van onze meest succesvolle teams van het seizoen 2017-2018.